Hoe inschrijven?

Klik op onderstaande post-it (= link naar het inschrijvingsformulier) en selecteer de dansles(sen) van jouw keuze.

 

 Vul alle gegevens in en bevestig je inschrijving door op "verzenden/inschrijven" te klikken.  Je ontvangt meteen daarna een mailtje met het overzicht van je ingevulde gegevens, dit is meteen ook een voorlopige bevestiging van je inschrijving. 

Nadien (let op; dit kan een tijdje duren) krijg je van ons een mailtje met een betaalverzoek.  Nadat we je betaling ontvangen hebben, ben je definitief ingeschreven.

Inschrijvingsformulier

Tip: Raadpleeg het uurrooster en het lesgeld zorgvuldig zodat je correct kan inschrijven.

Hoe betalen?

Na inschrijving dient het lesgeld gestort te worden op de rekening van iMove.  

Lesgevers mogen geen cash geld ontvangen voor de inschrijvingen!

Stort het correcte bedrag op rek.nr. BE94 9730 3127 0814 op naam van GSF Diest, met als mededeling "naam van de leerling + lesgeld iMove 2021-2022".  Vermeld bij de betaling ook de lessenreeks(en) waarvoor je inschrijft.

 

Proeflessen

Ben je nieuw en wil je eerst een proefles om te zien of de dansstijl wel iets voor jou is?  Dat kan!  Wacht dan na je inschrijving nog eventjes met betalen tot je zeker bent.

Let wel; na maximum 2 proeflessen verwachten we van jou een beslissing.  Blijf je komen?  Dan dien je vóór de derde les betaald te hebben.  Doe je dit niet, dan kan je de toegang tot de lessen geweigerd worden.