Schrijf je hier in!

Tip: Raadpleeg het uurrooster en het lesgeld zorgvuldig zodat je correct kan inschrijven.

 

Vul hieronder je gegevens in en bevestig je inschrijving door op "indienen" te klikken.  Je ontvangt daarna een mailtje met het overzicht van je ingevulde gegevens, dit is meteen ook een voorlopige bevestiging van je inschrijving en het betaalverzoek. 

Nadat we je betaling ontvangen hebben, ben je definitief ingeschreven.

 

Hoe betalen?

Na inschrijving dient het lesgeld gestort te worden op de rekening van iMove.  

Lesgevers mogen geen cash geld ontvangen voor de inschrijvingen!

Stort het correcte bedrag op

rek.nr. BE94 9730 3127 0814

op naam van GSF Diest,

met als mededeling "naam van de danser + lesgeld iMove 2023-2024".  

 

Proeflessen

Ben je nieuw en wil je eerst een proefles om te zien of de dansstijl wel iets voor jou is?  Dat kan!  Wacht dan na je inschrijving nog eventjes met betalen tot je zeker bent.

Let wel; na maximum 2 proeflessen verwachten we van jou een beslissing.  Blijf je komen?  Dan dien je vóór de derde les betaald te hebben.  Doe je dit niet, dan kan je de toegang tot de lessen geweigerd worden.

 

Ook wanneer je enkel een proefles wil volgen is het belangrijk om bovenstaand inschrijvingsformulier in te vullen, zodat wij weten wie wij kunnen verwachten in de eerste lessen en we je op de hoogte kunnen brengen van eventuele wijzigingen.

Liever een 10-beurtenkaart?

Kies je voor een 10-beurtenkaart? Dan schrijf je je 1 keer per schooljaar in via het bovenstaande inschrijvingsformulier zodat we je correcte gegevens hebben.

Het betaalverzoek dat je vervolgens krijgt voor een jaarabonnement mag je dan negeren.  Betalen doe je enkel bij aankoop van een nieuwe 10-beurtenkaart door het correcte bedrag op de rekening te storten met als mededeling "naam van de danser + 10-beurtenkaart".