Voorstellingen

Aangezien dans een podiumkunst is, zijn er uiteraard ook voorstellingen door de leerlingen.

Omdat we de leerlingen, naast het aanleren van choreografieën voor een optreden, ook voldoende de kans willen geven om bij te leren op danstechnisch vlak, kiezen we er voor om niet elk jaar op te treden.

In principe organiseren we eens om de 2 jaar een dansvoorstelling met alle leerlingen van de verschillende dansstijlen (hier kan van afgeweken worden).

Aangezien we het voorbije schooljaar op de planken hebben gestaan, is het nog eventjes wachten op de volgende grote voorstelling (voorzien voor het schooljaar 2019 - 2020).

 

 Deelname aan voorstellingen is niet verplicht

Iedereen is vrij om deel te nemen aan deze voorstellingen.  Maar hou er dan wel rekening mee dat de choreografieën wel ingestudeerd zullen worden tijdens de lessen en dat er op het moment van de voorbereiding meer aandacht zal besteed worden aan het instuderen van de choreografieën dan aan het aanleren van nieuwe stof.

 

Toonmomenten

Wanneer er geen voorstelling is, kunnen de leerlingen toch laten zien wat ze doorheen het jaar hebben bijgeleerd tijdens een toonmoment op het einde van het schooljaar.

Hierbij mag je dan als toeschouwer uitzonderlijk een kijkje nemen in de lessen en het resultaat van een jaartje hard werken bewonderen.

 

 

 

  Wij hechten belang aan beide onderdelen voor een goede ontplooiing van onze dansers.