Dansvoorstelling met aperitief

 Maart 2020...  Wij waren helemaal klaar om alles te geven op het grote podium van Den Amer.  Een hele show met als titel "De vier seizoenen" was in elkaar gestoken, tickets werden verkocht, er werd naarstig gerepeteerd.  Corona had echter andere plannen en de dag voor onze generale repetitie gingen we in lockdown.  Het begin van een heel bizarre periode waaraan geen einde leek te komen.

Nu, meer dan een jaar later, zit dansen op een podium er nog steeds niet in.  En dat vinden wij jammer, héél jammer. Maar wij zouden iMove niet zijn als we bij de pakken zouden blijven zitten en we zijn op zoek gegaan naar een waardig en origineel alternatief.  Met beeldmateriaal dat toevallig tijdens de lessen (zowel vorig schooljaar als dit schooljaar) werd gemaakt én met volledig nieuw beeldmateriaal hebben wij een nieuwe voorstelling in elkaar gestoken waarvan jij zal kunnen genieten vanuit je luie zetel. 

Met de toepasselijke naam "Press Play" zal je onze iMove dansfamilie leren kennen op een geheel nieuwe - digitale - manier. Met inzage in onze lessen, leuke danschoreografieën, kenismaking met onze docenten, ... beloofd het een supertoffe avond te worden.

 

Op zaterdag 26 juni 2021 om 20u00 gaat onze voorstelling - volledig gratis - in première via ons YouTube kanaal. 

 

KLIK HIER om naar de link op onze website te gaan, zodat je zeker niets van de voorstelling hoeft te missen.

 

 

De première kan je dus gezellig vanuit je eigen living, in jouw 'bubbel' en dus volledig coronaproof volgen. 

Maar wij willen het voor jou nog wat gezelliger maken en we willen samen met jou toasten op onze fantastische afsluiter van het dansjaar.  Want, geef nu toe, er is toch niks zo leuk als een avondje aperitieven terwijl je voor de TV zit?

Aarzel niet langer en bestel nu meteen je apero-box(en) om er bij je thuis een feestje van te maken.  Iedereen kan bestellen: niet alleen jijzelf, maar ook je vrienden, familie, of nog anderen die graag aperitieven op 26/6.  

Door het aankopen van zo'n apero-box(en) geef je daarenboven ook nog onze dansschool dat broodnodige financieel steuntje in de rug.  Onze dansers zullen je dankbaar zijn!

 

Wil je meer weten over de verkoop van onze apero-boxen?  Klik HIER