Wij zijn terug!

Inschrijven voor het nieuwe schooljaar kan via:

 

Corona zorgde voor een voorjaar als nooit te voren.  We kunnen alleen maar hopen dat al onze dansers en hun familie het gezond hebben kunnen houden.

 

Voor ons als dansstudio leverde het onzekere tijden op.  Hoe zit het met onze show?  Wanneer kunnen we terug samen komen om te dansen?  En toen het dan eindelijk zover was; hoe kunnen we dit op een veilige en verantwoorde manier doen?  Kortom we kregen heel wat uitdagingen op ons bord.

Maar...  we kunnen stilaan terug ademhalen.  De regels worden keer op keer versoepeld én als alles verder gaat zoals het nu is, dan kunnen wij in september gewoon terug van start gaan.  

En we gaan er dan ook een flinke lap op geven: extra groepen, extra docenten, supertoffe dansstijlen en voor elke leeftijd wat wils.  Kortom het komende dansjaar zit je bij ons op je plek als je de danskriebels voelt opborrelen, of je nu 3 bent of 40.  Je bent bij ons welkom! 

Eén van onze extra troeven?  Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van de streek!  Maar daarnaast barsten we natuurlijk ook van de energie én is de fun gegarandeerd.  

Je hebt dus geen enkele reden om nog langer te wachten.  NU inschrijven is de boodschap!