Uitstel voorstelling & danslessen

 

 

Diep teleurgesteld moeten we jullie meedelen dat ons optreden op zaterdag 25 maart niet kan doorgaan omdat CC Den Amer al zeker tot eind maart de deuren sluit.  Wij hebben uiteraard alle begrip voor de voorzorgsmaatregelen vanuit de stad Diest.  We willen natuurlijk zelf ook de gezondheid van zowel onze dansers als onze medewerkers én toeschouwers (waaronder toch ook grootouders) vrijwaren.

We gaan - in samenspraak met Den Amer - op zoek naar een nieuwe datum.  Niet getreurd dus, want uitstel is zeker geen afstel.  Het is niet mogelijk om nu al een nieuw moment vast te leggen.  Alles hangt af van de verdere ontwikkelingen omtrent de Corona-maatregelen.

Uit voorzorg zullen ook de danslessen al zeker tot eind maart NIET doorgaan.  Dat betekent dus dat we ook de generale repetitie op zaterdag 14/03 in de danszaal zullen uitstellen, evenals de generale repetitie in Den Amer volgende week vrijdag.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en hoort u van ons van zodra er een nieuwe datum is geprikt voor het optreden, alsook wanneer de lessen terug zullen kunnen hervat worden.

Wij danken u alvast voor uw begrip.