Nieuws

Er waait een nieuwe wind door onze balletafdeling

Een nieuwe ballet-docente... dat betekent een hele nieuwe aanpak!

Onze balletgroepen kregen een nieuwe naam en indeling.  De lessen worden helemaal anders ingevuld met meer vrijheid omtrent balletuniform en aandacht voor plezier.  Maar ook de nodige differentiatie in oefeningen, combinaties, niveau van de leerlingen, enz.  En dit uiteraard op een professionele manier met de nodige aandacht voor correctheid van de danstechniek en dans-esthetiek. Dit alles onder het toeziend oog van een goed geschoolde balletdocente die helemaal klaar is om ons mee te nemen in dit nieuwe avontuur.

We volgen niet langer het R.A.D.-systeem waar balletdocente Wendy de voorbije 17 jaar garant voor heeft gestaan, maar schakelen over op een meer eigentijdse invulling van de lessen Klassiek Ballet.

Nu de samenwerking met Wendy is beëindigd willen we haar toch nog even bedanken voor de vele jaren die ze bij iMove heeft lesgegeven op kwaliteitsvolle wijze.  Daarnaast heten we Ellen uiteraard van harte welkom in ons docententeam.  We kijken alvast uit naar alles wat zij onze leerlingen te bieden heeft.

Opgelet: de lesrooster voor ballet hebben we moeten aanpassen.  Ben je benieuwd en wil je graag één van onze vernieuwde balletlessen volgen? Check dan zeker de uurrooster of kalender om te weten wanneer je kan komen proberen!

Het belooft een verrassend jaar vol nieuwigheden te worden.  Gaan jullie mee met ons de uitdaging aan?