Nieuws

Helga neemt afscheid van iMove

Helga Vansimpsen slaat nieuwe wegen in en neemt afscheid van iMove. Op het einde van de show werd ze in de bloemetjes gezet.

Gedurende meer dan tien jaar was Helga actief in het bestuur van Gezinsbond Diest en in de sporttak waarvoor ze zich in eerste instantie wilde inzetten; ballet en het voormalige jazzdance (nu hiphop).

"Ik heb er altijd veel voldoening van gehad; het is een privilege om op een creatieve manier met jonge mensen te mogen werken.  Stilaan worden onze eigen kids groot en zoeken hun eigen weg, de prioriteiten binnen het eigen gezin veranderden gaandeweg mee.  Daarom geef ik de fakkel door, maar iMove zal me altijd nauw aan het hart liggen." aldus Helga.

Als aanspreekpunt voor alle ouders en leerlingen van de dansschool, als praktische organisator, als grote hulp en toeverlaat voor de dansdocenten, …  Wij hebben de voorbije jaren enorm op Helga mogen rekenen.  Dat ze als vrijwilliger met hart en ziel tewerk ging, staat buiten kijf.  We zullen haar dan ook enorm missen en we hopen haar nog vaak terug te zien.

Helga, een héle dikke merci voor alles wat je voor iMove hebt betekent.  Jij verdient een dikke pluim!